Der Artikel wird am Ende des Bestellprozesses zum Download zur Verfügung gestellt.

Trends in Food Chemistry, Nutrition and Technology in Indian Sub-Continent

Sofort lieferbar | Lieferzeit: Sofort lieferbar I
ISBN-13:
9783031063046
Veröffentl:
2022
Seiten:
69
Autor:
Suni Mary Varghese
Serie:
Chemistry of Foods SpringerBriefs in Molecular Science
eBook Typ:
PDF
eBook Format:
EPUB
Kopierschutz:
1 - PDF Watermark
Sprache:
Englisch
Beschreibung:

This brief outlines the state-of-art of the food industry within the Indian Sub-continent, providing a detailed insight into the current science of nutrition and industrial technology.
Antioxidants and Nutritional Significance.- Phytochemicals.- Health Benefits of Non-nutrients. Dietary Fibre And Water.- Food Additives.- Food Safety and Quality Control in Food Industry.- Food Preservation.- Popular Indian Weight Loss Diets- Pros and Cons.- Nutrition Education and Diet Counseling.

Kunden Rezensionen

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.

Google Plus
Powered by Inooga