Der Artikel wird am Ende des Bestellprozesses zum Download zur Verfügung gestellt.

Achieving sustainable production of eggs Volume 2

Burleigh Dodds Series in Agricultural Science Burleigh Dodds Science Publishing
Animal welfare and sustainability
 EPUB
Sofort lieferbar 
173,99 €

Alle Preise inkl. MwSt.
 
Part 1 Animal health and welfare1.Laying hen nutrition: optimizing energy intake, egg size and weight: Y. Nys, Institut National de la Recherche Agronomique (INRA), France2.Laying hen nutrition: optimizing hen performance and health, bone and eggshell quality: Y. Nys, Institut National de la Recherche Agronomique (INRA), France3.Welfare of laying hens: an overview: Tina Widowski, Teresa Casey-Trott, Michelle Hunniford and Krysta Morrissey, University of Guelph, Canada4.Welfare standards for laying hens: Andy Butterworth, University of Bristol, UK 5.Welfare issues affecting free-range laying hens: Dana L.M. Campbell, University of New England and CSIRO, Australia, Sarah L, Lambton, University of Bristol, UK, Isabelle Ruhnke, University of New England, Australia and Claire A. Weeks, University of Bristol, UK6.Beak trimming of laying hens: welfare costs and benefits: Dorothy McKeegan, University of Glasgow, UK7.Maintaining the health of laying hens: a practical approach: Richard M. Fulton, Michigan State University, USA8.Managing laying hen flocks with intact beaks: Thea van Niekerk, Wageningen Livestock Research, The NetherlandsPart 2 Sustainability 9.Waste management in egg production: Ruihong Zhang, University of California at Davis, USA; and Hamed. M. El- Mashad, University of California at Davis, USA and Mansoura University, Egypt10.Assessing the sustainability of organic egg production: Jacqueline Jacob and Anthony Pescatore, University of Kentucky, USA
World egg consumption is increasing, particularly in developing countries. This creates new challenges, particularly for more intensive systems which have played a major role in increasing production and productivity. Intensive systems face a continuing threat from zoonoses. At the same time, consumer expectations about both safety, sensory and nutritional quality have never been higher. There is also increasing concern about the environmental impact of and animal welfare issues in egg production.Drawing on an international range of expertise, this book reviews key research addressing these issues. Part 1 looks at advances in understanding and improving the welfare of hens, from welfare standards to nutrition and other aspects of husbandry. Part 2 discusses sustainability issues, from ways of measuring the environmental impact of egg production to ways of improving sustainability such as improved waste management.Achieving sustainable production of eggs Volume 2: Animal welfare and sustainability will be a standard reference for poultry and food scientists in universities, government and other research centres and companies involved in egg production. It is accompanied by Volume 1 which reviews safety and quality issues.

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.

 

Rezensionen

Autor: Juliet R. Roberts
ISBN-13 :: 9781786760821
ISBN: 1786760827
Verlag: Burleigh Dodds Science Publishing
Größe: 25783 KBytes
eBook Format: EPUB
Kopierschutz: 2 - DRM Adobe
eBook Typ: Adobe Digital Editions
Seiten: 234
Sprache: Englisch
Auflage 17001, 1. Auflage
Sonstiges: Ebook

Kopierschutz

Adobe-DRM

Adobe-DRM ist ein Kopierschutz, der das eBook vor Mißbrauch schützen soll. Dabei wird das eBook bereits beim Download auf Ihre persönliche Adobe-ID autorisiert. Lesen können Sie das eBook dann nur auf den Geräten, welche ebenfalls auf Ihre Adobe-ID registriert sind.

Wasserzeichen-DRM

Das sogenannte Soft-DRM erlaubt das Kopieren und die Weitergabe an Dritte. Im Buch werden allerdings Informationen zum eBook-Kauf an sichtbaren und unsichtbaren Stellen (Wasserzeichen) eingetragen – z.B. Ihre E-Mail-Adresse oder die Transaktions-Nummer. Illegale Kopien eines eBooks können dadurch jederzeit zu Ihnen zurückverfolgt werden.

eBooks ohne DRM

Hierbei handelt es sich um eBooks ohne Kopierschutz. Allerdings ist auch hier eine Weitergabe an DDritte nicht zulässig, weil Sie nur die Rechte zur persönlichen Nutzung erwerben.

Dateiformate

EPUB (Electronic Publication)

EPUB ist ein offener Standard für eBooks und eignet sich besonders zur Darstellung von Belle­tristik und Sach­büchern. Der Fließ­text wird dynamisch an die Display- und Schrift­größe ange­passt. Auch für mobile Lese­geräte ist EPUB daher gut geeignet.

PDF (Portable Document Format)

Mit einem festen Seiten­layout eignet sich die PDF besonders für Fachbücher mit Spalten, Tabellen und Abbildungen. Eine PDF kann auf fast allen Geräten angezeigt werden, ist aber für kleine Displays (Smart­phone, eReader) nur eingeschränkt geeignet.

Systemvoraussetzungen:

PC/Mac: Mit einem PC oder Mac können Sie dieses eBook lesen. Sie benötigen eine Adobe-ID und die Software Adobe Digital Editions (kostenlos).

eReader: Dieses eBook kann mit (fast) allen eBook-Readern gelesen werden. Mit dem amazon-Kindle ist es aber nicht kompatibel.

Smartphone/Tablet: Egal ob Apple oder Android, dieses eBook können Sie lesen. Sie benötigen eine Adobe-ID sowie eine kostenlose App.

Google Plus
Powered by Inooga