Fresh Food Nation: Simple, Seasonal Recipes from America's Farmers

 Taschenbuch
Besorgungstitel  |
 Lieferzeit: 3-5 Tage  
26,77 €

Alle Preise inkl. MwSt.
| zzgl. Versand
 
Offers simple, delicious, intriguing recipes for seasonal, fresh produce.
Autor: Martha Holmberg
Martha Holmberg is the editor of Fine Cooking In Season and Absolutely Chocolate (Taunton), as well as the author of Crepes and Puff(Chronicle). Before moving to Portland in 2005, she was the publisher and editor of Fine Cooking magazine for 11 years.

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.

 

Rezensionen

Autor: Martha Holmberg
ISBN-13 :: 9781600857140
ISBN: 1600857140
Erscheinungsjahr: 09.04.2013
Verlag: TAUNTON
Gewicht: 608g
Seiten: 247
Sprache: Englisch
Sonstiges: Taschenbuch, 228x196x17 mm
Google Plus
Powered by Inooga