Der Artikel wird am Ende des Bestellprozesses zum Download zur Verfügung gestellt.

Nondestructive Food Evaluation

Techniques to Analyze Properties and Quality
Sofort lieferbar | Lieferzeit: Sofort lieferbar I
ISBN-13:
9781482270655
Veröffentl:
2000
Seiten:
440
Autor:
Sundaram Gunasekaran
eBook Typ:
PDF
eBook Format:
EPUB
Kopierschutz:
0 - No protection
Sprache:
Englisch
Beschreibung:

This volume illustrates significant changes in optical, magnetic, ultrasonic, mechanical and biological nondestructive evaluation techniques for online automatic control of food quality evaluation, including X-ray tomography. It presents advances in computer vision, X-ray imaging, ultrasonics, biosensors, and data analysis.
Optical methods - visible, NIR, and FTIR spectroscopy; computer vision; DLE and fluorescence; X-ray imaging; nuclear magnetic resonance techniques; ultrasonics; firmness measurement methods; linear viscoelastic methods; biosensors; data analysis and control.

Kunden Rezensionen

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.

Google Plus
Powered by Inooga