Good Bread Is Back-CL

 Taschenbuch
Besorgungstitel  |
 Lieferzeit: 3-5 Tage  
35,25 €

Alle Preise inkl. MwSt.
| zzgl. Versand
 
In this beautifully illustrated book for foodies and Francophiles alike, a leading expert on French bread takes readers into aromatic Parisian bakeries as he explains how good bread began to reappear in France in the 1990s, following almost a century of decline in quality.
Autor: Steven Laurence Kaplan
ワbersetzung von: Catherine Porter
Steven Laurence Kaplan is the Goldwin Smith Professor of European History at Cornell University. He is the author of "The Bakers of Paris and the Bread Question, 1770-1775," also published by Duke University Press.

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.

 

Rezensionen

Autor: Steven Laurence Kaplan
ISBN-13 :: 9780822359241
ISBN: 0822359243
Erscheinungsjahr: 16.02.2015
Verlag: DUKE UNIV PR
Gewicht: 558g
Seiten: 384
Sprache: Englisch
Sonstiges: Taschenbuch, 229x155x23 mm
Google Plus
Powered by Inooga