NOLS Backcountry Cooking: Creative Menu Planning for Short Trips

Besorgungstitel - wird vorgemerkt | Lieferzeit: Besorgungstitel - Lieferbar innerhalb von 10 Werktagen I
ISBN-13:
9780811734646
Veröffentl:
2007
Erscheinungsdatum:
01.12.2007
Seiten:
116
Autor:
Joanne Kuntz
Gewicht:
82 g
Format:
152x101x10 mm
Serie:
NOLS Library
Sprache:
Englisch
Beschreibung:

Meal planning for short outdoor trips (5 days or less) and small groups (1-4 people). 32 recipes including breakfasts, dinners, beverages, desserts, and snacks. Cut down on expense of freeze-dried plus eat better nutritionally.
Introduction; Menu Planning; Stoves; Kitchen Equipment; Cooking Basics; Environmental Considerations; RECIPES; Breakfast Recipes; Beverages; Dinner Recipes; Desserts and Snacks; Resources; Weight-by-Cup; Other Measurements; Index.

Kunden Rezensionen

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.

Google Plus
Powered by Inooga