Food and Identity in Early Rabbinic Judaism

 Buch
Besorgungstitel  |
 Lieferzeit: 3-5 Tage  
127,24 €

Alle Preise inkl. MwSt.
| zzgl. Versand
 
4
Introduction; 1. Realia; 2. Jewish identity; 3. Jewish male identity; 4. Jewish male rabbinic identity; Conclusion.
3
Jordan D. Rosenblum explores how food regulations and practices helped to construct the identity of early rabbinic Judaism.
Autor: Jordan D. Rosenblum
Jordan D. Rosenblum is Belzer Assistant Professor of Classical Judaism at the University of Wisconsin, Madison. He has contributed to the Journal for the Study of Judaism, the Jewish Quarterly Review, and the Journal of Jewish Studies.

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.

 

Rezensionen

Autor: Jordan D. Rosenblum
ISBN-13 :: 9780521195980
ISBN: 0521195985
Erscheinungsjahr: 01.05.2010
Verlag: CAMBRIDGE UNIV PR
Gewicht: 454g
Seiten: 223
Sprache: Englisch
Sonstiges: Buch, 229x152x18 mm
Google Plus
Powered by Inooga