American Food by the Decades

 HC gerader Rücken kaschiert
Print on Demand | Lieferzeit: Lieferbar innerhalb von 3-5 Werktagen I

125,73 €*

Alle Preise inkl. MwSt.|Versandkostenfrei
ISBN-13:
9780313376986
Einband:
HC gerader Rücken kaschiert
Erscheinungsdatum:
23.08.2011
Seiten:
270
Autor:
Sherri Machlin
Gewicht:
710 g
Format:
260x183x19 mm
Sprache:
Englisch
Beschreibung:

A fascinating survey of American food trends that highlights the key inventions, brands, restaurant chains, and individuals that shaped the American diet and palate in the 20th century.
New York-style pizza and Caesar salad. Denny's and Dunkin Donuts. Kool-Aid and Cheez Whiz. From Betty Crocker to Julia Child. Throughout history, America is often regarded as a place where tradition takes a backseat to innovation and inspiration, and you can find ample proof of this in its unique culinary inventions and institutions.

Kunden Rezensionen

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.

Google Plus
Powered by Inooga