What the Slaves Ate

Recollections of African American Foods and Foodways from the Slave Narratives
 HC gerader Rücken kaschiert
Print on Demand | Lieferzeit: Lieferbar innerhalb von 3-5 Werktagen I

90,10 €*

Alle Preise inkl. MwSt.|Versandkostenfrei
ISBN-13:
9780313374975
Einband:
HC gerader Rücken kaschiert
Erscheinungsdatum:
20.05.2009
Seiten:
328
Autor:
Herbert Covey
Gewicht:
816 g
Format:
260x183x22 mm
Sprache:
Englisch
Beschreibung:

The powerful, long-neglected testimony of former slaves places African American slave foods and foodways at the center of the complex social dynamics of the plantation South.
The powerful, long-neglected testimony of former slaves places African American slave foods and foodways at the center of the complex social dynamics of the plantation South.

Kunden Rezensionen

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.

Google Plus
Powered by Inooga