Food in the United States, 1890-1945

 HC gerader Rücken kaschiert
Print on Demand | Lieferzeit: Lieferbar innerhalb von 3-5 Werktagen I

77,21 €*

Alle Preise inkl. MwSt.|Versandkostenfrei
ISBN-13:
9780313354106
Einband:
HC gerader Rücken kaschiert
Erscheinungsdatum:
08.06.2009
Seiten:
172
Autor:
Megan Elias
Gewicht:
431 g
Format:
240x161x14 mm
Sprache:
Englisch
Beschreibung:

No American history or food collection is complete without this lively insight into the radical changes in daily life from the Gilded Age to World War II, as reflected in foodways. From the Gilded Age to the end of World War II, what, where, when, and how Americans ate all changed radically.
The modern frozen food industry was born in 1930, when Clarence Birdseye introduced a line of frozen foods. The line included vegetables and also 18 cuts of meat, fruits and berries, fish fillets, and Blue Point oysters. Like other food innovations, this introduction changed not just what we ate, but how we lived.

Kunden Rezensionen

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.

Google Plus
Powered by Inooga