Food Culture in Central America

 HC gerader Rücken kaschiert
Print on Demand | Lieferzeit: Lieferbar innerhalb von 3-5 Werktagen I

77,47 €*

Alle Preise inkl. MwSt.|Versandkostenfrei
ISBN-13:
9780313347672
Einband:
HC gerader Rücken kaschiert
Erscheinungsdatum:
22.06.2009
Seiten:
200
Autor:
Michael Mcdonald
Gewicht:
472 g
Format:
240x161x15 mm
Sprache:
Englisch
Beschreibung:

This entry in the Food Culture around the World series helps those in the United States understand the new immigrants from Central America who have brought their food cultures with them.
Forget the French fries and choose platanos fritos (deep-fried plantains) to accompany that burger. Start your meal with anafres, a Honduran refried black bean and cheese fondue. Treat yourself to some Guatemalan elotes, roasted ears of corn seasoned with butter, cheese, salt, lime juice, and chili powder. These are just a few examples from the Central American cuisines making inroads across the United States.

Kunden Rezensionen

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.

Google Plus
Powered by Inooga