Cooking in Europe, 1650-1850

 HC gerader Rücken kaschiert
Print on Demand | Lieferzeit: Lieferbar innerhalb von 3-5 Werktagen I

69,63 €*

Alle Preise inkl. MwSt.|Versandkostenfrei
ISBN-13:
9780313346248
Einband:
HC gerader Rücken kaschiert
Erscheinungsdatum:
30.11.2008
Seiten:
200
Autor:
Ivan Day
Gewicht:
583 g
Format:
260x183x15 mm
Sprache:
Englisch
Beschreibung:

Students and historical food enthusiasts gain intimate insight into the Baroque Era to Victorian times using this amazing collection of nearly 200 recipes, most translated for the first time into English from the great period cookbooks.
Students and historical food enthusiasts gain intimate insight into the Baroque Era to Victorian times using this amazing collection of nearly 200 recipes, most translated for the first time into English from the great period cookbooks.

Kunden Rezensionen

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.

Google Plus
Powered by Inooga