Mastering the Art of French Cooking, Vol.2

 Buch
Besorgungstitel  |
 Lieferzeit: 3-5 Tage  
36,54 €

Alle Preise inkl. MwSt.
| zzgl. Versand
 
31
Helps cooks master the full repertoire of classic French dishes. This title includes recipes that range across soups from the garden and bisques from the sea, famour fish stews from Provence and Normandy, to suckling pig and charcuterie, baguettes and croissants, and through a huge variety of desserts to petit-fours.

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.

 

Rezensionen

Autor: Julia Child
ISBN-13 :: 9780241953402
ISBN: 0241953405
Erscheinungsjahr: 03.03.2011
Verlag: Penguin Books Ltd
Gewicht: 1090g
Seiten: 688
Sprache: Englisch
Sonstiges: Buch, 238x159x43 mm
Google Plus
Powered by Inooga